Set de joaca pentru copii, pusca cu gloante de spuma si tinta, 6782

14000 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Un cadoul ideal de oferit unui baietel  | Set de joaca pentru copii, pusca cu gloante de spuma si tinta, 6782 Armele de jucarie cu gloante de spuma sunt distractive si sigure pentru copiii de toate varstele.

Baieteii mai mici se vor bucura sa traga la tinte, in timp ce cei mai mari cu siguranta se vor lupta intre ei.  Culorile si designul produsului sunt foarte frumoase si va capta privirea si atentia oricarui copil. Produsul a fost realizat din materiale certificate, sigure de cea mai înalta calitate, datorita cărora este marcat cu  certificatul CE, iar productia sa respecta  standardul EN 71 .  Structura sa seamănă cu cea a unei arme adevărate, dar este foarte sigură - nu are capete și elemente ascuțite.

Manevrarea jucăriei este foarte simplă, dar este foarte distractivă. Jucăria este destinată copiilor  cu vârsta peste 3 ani .

Setul are  certificat CE  și respectă  standardul EN 71 .

Este ambalat într-o cutie de carton cu o cutie de sticlă transparentă, făcându-l perfect pentru un cadou. Componente set: - pușcă - 14 cartușe spume - țintă de tragere - ochelari - suport pentru cartuș Dimensiunile elementelor setului: -  pușcă:  59 cm x 20 cm x 8,5 cm -  cartuș moale:  7 cm -  cadran:  diametru - 17 cm -  ochelari:  16,5 cm -  recipient pentru cartuș:  10,5 cm.

Tip produs: Set de joaca copii  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate