Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Candide franta - Perna plan inclinat 15 grade Memory 60 x 120cm Candide

Produsul nu mai face parte din oferta Babyneeds

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Perna cu plan inclinat 15 grade cu memorie, de la Candide, poate fi utilizata de la nasterea bebelusului si pana la maxim 24 de luni. Descriere generala articol: Perna cu plan inclinat este special destinata sa ofere pozitia corecta a bebeusului de la nastere, conform studiilor constatandu-se faptul ca inclinatia de 15 grade ofera o pozitie sanatoasa si odihnitoare. Este de asemenea recomandata in prevenirea plagiocefaliei. Interiorul este umplut cu spuma visco-elastan cu memorie.

Usor de utilizat, o reprezentare grafica amuzanta indicand locul ideal pentru a aseza bebelusul cu capul. Materialele din care este realizat: Husa este realizat din material (French) Terry: partea superioara este realizata din bumbac 100%,in timp ce interiorul este realizat din bumbac 80% si poliester 20% (creand un efect de impermeabilitate). Husa lavabila la 30 grade C, manual. Detalii tehnice articol: Lungime: 56 cm Latime: 34 cm Grosime maxima: 8 cm Perioada de utilizare: 0 – 24 luni Articol omologat realizat conform normei 164/2002 Recomandari generale: Husa este prevazuta cu fermoar ascuns, fara cheita, pentru a evita ranirea copilului.

Pentru a o scoate, se poate utiliza un obiect subtire (ex: agrafa). Este recomandat sa nu se mai utilizeze aceasta perna in momentul in care copilul se poate intoarce singur.

Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Varsta: 3-6 ani
Tip produs: Perna oblica  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate