Perna, Jane Spania, Pentru bebelusi, Impotriva plagiocefaliei, 0-4 luni, Alb

14300 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Perna impotriva plagiocefaliei este extreme de eficienta in vederea asigurarii pozitiei normale a capului copilului in timpul somnului, in primele luni de viata.

Plagioencefalia sau sindromul capului turtit ste o afectiune in care baza sau fata laterala a capului copilului sunt aplatizate.

Este rezultatul adoptarii unei pozitii laterale a capului pentru perioade indelungate. Perna conceputa de Jane combate acest sindrom prin faptul ca, capul copilului este pozitionat in centrul pernei, care este gol, insa in mod suplimentar, datorita acestei perne, copilul va putea sa aiba libertate de miscare fara a fi expus la aparitia malformatiilor. Setul include si o perna cu dimensiuni sporite care impiedica copilul sa se sufoce.

Aceasta perna ofera posibilitatea copilului sa respire in mod corect multumita materialului moale perforat utilizat, care permite aerului sa circule, imbunatatind in acest fel respiratia. Setul este conceput din perna cu dimensiunile 35 x 24 x 4 cm, precum si perna mica goala pe interior cu dimensiunile 21 x 19 cm. Este realizata din materiale moi, non alergice. Interiorul pernelor este compus visco-elastan cu spuma cu memorie. Husele exterioare sunt realizate din bumbac 100%, in timp ce husa suplimentara interioara a pernei mari este realizata din 90% poliester si 10% bumbac. Poate fi utilizata in patut sau in landou. Grupa 0 - 4 luni.

Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Varsta: 0-6 luni
Tip produs: Perna impotriva plagioecefalie  
Intrebari si raspunsuri
Anca
Scris în 30 ianuarie 2017

”Din pacate aceasta perna are un minus atat de mare incat am renuntat sa o folosim: perna mai mica, din interior, are o husa care nu se poate detasa, deci nu se poate spala. Deoarece perna este din spuma, nu putem spala nici perna cu husa cu tot. Este cam “

Lasa un comentariu sau pune o intrebare
Recenzii (4 Recenzii)
Valentina L.,
08 septembrie 2020

a cumparat acest produs în 14 august 2020
Cristina L.,
11 septembrie 2019

Utila

a cumparat acest produs în 19 august 2019
Daniela Crina B.,
06 august 2019

a cumparat acest produs în 15 iulie 2019
Madalina G.,
26 decembrie 2018

a cumparat acest produs în 13 decembrie 2018

Categorii asociate