Lorelli - Scaun auto, Andromeda, I-Size, Isofix, 76-150 cm, Silver Blue Stars

92300 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 923 puncte bonus. Vezi detalii
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Cumparate frecvent impreuna:

Scaunul auto ANDROMEDA i-SIZE cu ISOFIX, este un scaun revoluţionar pe piaţă, recomandat pentru copii cu varsta de la 15 luni+, până la inaltimea de 150 cm.
Sistemul Isofix este cel mai inovativ sistem de siguranţă, care permite ca scaunul auto să fie fixat ȋn maşină fără a se utiliza centurile de siguranţă ale maşinii. El este compus din 2 conectoare standard.
Sistemul Isofix oferă maximă protecţie în toate situaţiile de impact şi exclude riscul ca scaunul să alunece, să se răstoarne sau să se balanseze.
Caracteristici:
- Se monteaza in autoturism doar in sistemul ISOFIX, cu fata catre sensul directiei de mers.
- Dotat cu sistem de tensionare centuri.
- Tetiera reglabilă pe 6 trepte de ȋnălţime, ȋn funcţie de vârsta copilului.
- Centuri de siguranţă cu prindere ȋn 5 puncte şi prevăzute cu pernuţe speciale, antialunecare.
- Reglarea ȋnaltimii centurilor de umeri trebuie realizată simultan cu reglarea ȋnaltimii tetierei.
- Prevăzut cu sistem de protecţie impact lateral.
- Scaun dotat cu suport moale pentru spate şi cap, şi pernă lombară suplimentară care oferă confort sporit copilului ȋn timpul transportului, precum şi pentru siguranţă ȋn caz de impact;
- Tapiţeria este confecţionată dintr-un material textil de calitate premium, şi este detaşabilă si lavabilă.
  ATENTIE! Scaunul auto ANDROMEDA este destinat doar utilizării ȋn autoturisme dotate cu sistem de prindere ISOFIX !
Mod de instalare:
 A. - se instalează ȋn sensul direcţiei de mers, potrivit doar pentru copii cu varsta de minim 15 luni+ si maxim 24 kg. (inaltime copil intre 76 cm si 105 cm). Copilul se prinde cu centurile speciale ale scaunului auto;
 B. - se instalează ȋn sensul direcţiei de mers, potrivit doar pentru copii cu inaltime intre 100 cm si 150 cm. Copilul se prinde cu centura de siguranta a autoturismului.
OMOLOGARE: Acest produs este fabricat în conformitate cu standardul european de siguranta ECE R129 / 03 (scaune auto pentru copii), asigurând maximum de siguranță și confort pentru copilul dumneavoastră. Normele de siguranta R129/03 i-Size iau in calcul si inaltimea copilului pentru a determina care scaun auto este mai potrivit pentru el, comparativ cu norma R44/04, care se refera strict la greutatea copilului.

]]>

Scaunul auto trebuie curățat cu apă rece și săpun. Nu folosiți substanțe de curățare agresive sau abrazive.Husele detașabile se pot spăla manual în apă caldă (maxim 30 ° С). A nu se folosi înălbitor. Nu calcati. Nu uscati in lumina directă a soarelui. Părțile din plastic trebuie curățate cu laveta din bumbac, apă și detergent delicat. Nu folosiți nici un solvat.

Acest produs este produs în conformitate cu standardul european de siguranță ECE R129 / 03 (scaune auto pentru copii), asigurând siguranța și confortul maxim pentru copilul dumneavoastră.

Greutate produs (Kg): 6-10 kg
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate