Suport pentru carucior, Bebe Stars, Universal, Pentru biberon/pahar, Rotire 360 grade, Din materiale ecologice, Black

2699 Lei

PRP 4700 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs extins de la 14 la 30 de zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

  • Suportul universal pentru pahar sau biberon de la Bebe Stars este un accesoriu practic si versatil, ideal pentru parinti in timpul plimbarilor cu copiii lor.

Caracteristici:

  • Designul inovator: Forma unica a suportului, asemanatoare cu un "deget", este proiectata pentru a asigura o prindere sigura a paharelor, cupele si sticlele de diverse dimensiuni. Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa poata transporta bauturi in mod comod si fara riscul de varsare sau cadere.
  • Rotirea la 360 grade: Datorita articulatiei sferice si a benzii Velcro reglabile, suportul poate fi rotit in orice directie pentru a se adapta preferintelor si nevoilor utilizatorului. Aceasta functionalitate ofera confort si flexibilitate in utilizare, permitand accesul usor la paharul sau sticla cu bautura in timpul plimbarilor.
  • Usor de instalat: Suportul se monteaza rapid si fara efort pe orice tip de carucior, datorita sistemului de prindere cu Velcro reglabil. Astfel, parintii pot sa isi organizeze si sa isi personalizeze spatiul de depozitare conform nevoilor lor individuale.
  • Compatibilitate universala: Datorita dimensiunilor si designului sau inteligent, acest suport este compatibil cu toate tipurile de carucioare disponibile pe piata, oferindu-le parintilor o solutie practica si eficienta pentru transportul bauturilor in timpul plimbarilor cu copiii.
  • Materiale ecologice: Fabricat din materiale prietenoase cu mediul inconjurator, suportul este o optiune sigura si responsabila din punct de vedere ecologic pentru parintii preocupati de protectia mediului inconjurator si de sanatatea copiilor lor.
  • Suportul universal pentru pahar Bebe Stars 20-120 este un accesoriu indispensabil pentru parinti, oferindu-le confort, practicitate si versatilitate in timpul plimbarilor cu copiii lor.

Detalii:

  • Varsta: 0 luni+;
  • Culoare: Black.

Producator: Bebe Stars.

Culoare: Negru
Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Tip produs: Suport pahar  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate