Trusouri Botez

(0 produse)

Trusouri Botez

(0 produse)

1-0 din 0 produse

Trusouri Botez - 0 produse cu preturi intre lei si lei

Toti bebelusii trebuie botezati conform datinilor stramosesti, fapt pentru care e important  sa nu lipseasca niciun element obligatoriu de la acest eveniment maret. Printre aceste lucruri se numara si trusoul pentru botez, care e bine sa fie complet. Setul unui baiat nu trebuie sa fie cu mult diferit fata de cel pentru fete, ci este recomandat ca acestea sa se diferentieze doar din punct de vedere cromatic.

 

Trusou de botez pentru ceremoniile de crestinare facute ca la carte 

 

Trusoul pentru botezul traditional la biserica reprezinta o cutie sau un cufar care contine toate produsele necesare crestinarii. Un set complet, indiferent ca este pentru fete sau baieti, include prosoape, fasa, sapun si sticluta pentru mir. Fara toate aceste elemente, o astfel de ceremonie nu ar putea fi posibila.

Stim cat de costisitoare sunt nuntile si botezurile, fapt pentru care venim in ajutorul parintilor si al nasilor cu trusouri ieftine pentru botez. Preturile seturilor difera in functie de elementele regasite in cutie, insa acestea sunt special gandite pentru toate buzunarele, astfel incat ceremonia de crestinare a celui mic sa fie cat mai reusita.

 

Pe langa acest aspect foarte important, magazinul nostru a mai luat in calcul si placerea adultilor de a alege culorile cutiei trusoului in functie de sexul copilului. Astfel, seturile pentru fete sunt adesea in nuante de rosu, portocaliu, galben si roz, iar cele pentru baieti in tonuri de albastru, verde sau maro. In plus, puteti alege si modele cu Mickey sau cu Minnie Mouse, dar si cufere cu ursuleti, pirati, fundite sau buburuze.

 

Toate produsele magazinului nostru sunt gandite pentru a se plia perfect pe nevoile si dorintele clientilor nostri. Astfel, aici gasiti orice trusou de botez pentru bebe, indiferent de elementele sau de caracteristicile pe care le cautati. 

 

0