Playmobil - Set de constructie Mina de cristal , Dino Rise , Cu dinozaur

Transport gratuit

77990 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 780 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Echipa Dino Rise inseamna putere dubla dino-umana.

Ludmilla si colegul ei Ralph incearca in continuare sa puna mana pe cele trei pietre pentru a deschide portalul magic din Dino Rock.

In laboratorul lor de testare, ei analizeaza pietrele si lucreaza la un nou robot de foraj.

Dar echipa Dino Rise este vigilenta si se opune cu indrazneala lui Ludmilla si Comet Corporation.

Din baza operationala aflat in casa din copac din spatele Dino Rock, echipa Dino Rise isi planifica strategia de aparare.

Ascensorul rotativ de marfa le ofera provizii si ustensile, iar un pod cu clapa ii poate duce la o ascunzatoare secreta din pestera.

Daca Comet Corporation ataca, tunul cu pivot este pregatit pentru aparare, iar in caz de urgenta, ascunzatoarea secreta de sub pod ii poate duce in exterior.

Desigur, echipa Dino Rise nu s-ar putea apara fara prietenii lor dinozauri.

Pentru a elibera Stegosaurusul din stanca, Ian introduce o piatra de energie in cheie, o lipeste in stanca si o intoarce.

Cu tunete uriase, bucatile de stanca se deschid si uriasul preistoric sare din stanca cu un urlet gigantic de dinozaur.

Setul include personajele Dino Rise Ian, Ludmilla si Ralph, un stegosaur, un laborator de testare cu statie de analiza, pietre de energie, un vehicul de foraj, precum si Dino Rock si multe alte accesorii pentru aventuri dino pline de actiune. Cand pietrele de energie sunt introduse si indepartate, se declanseaza diferite functii de lumina, sunet si vibratii ale lui Dino Rock.

Doar daca toate cele trei pietre de energie sunt introduse in stanca in pozitia corecta, se deschide portalul magic catre lumea dinozaurilor. Setul include: 1 Ian, 1 Ludmilla, 1 Ralph, 3 casti, 1 exoschelet, 1 pereche de aparatoare pentru brate, 1 tarnacop, 1 tableta, 1 telecomanda, 1 dino, 1 piatra, 4 piese de piatra, 1 cheie, 1 cutie de unelte, 1 cana de baut, 1 vehicul de forat, 1 laptop, 1 burrito, 2 scorpioni, 1 sarpe, 2 paianjeni, 1 pereche de binocluri, 1 sudor, 1 casca de sudura, 4 parti de gard, 2 stalpi de lumina, 2 tunuri, 9 plante, 1 copac, 3 bariere, 1 scara, 1 scaun, 1 macara, 1 acoperis, 1 perete lateral, 1 antena satelit, 3 roci mai mari, 2 roci mai mici, 1 banda transportoare, 1 laborator Recomandat pentru varsta de 4 ani +.

Colectie: Dino Rise  
Caracteristici speciale: Cu dinozaur  
Greutate produs (Kg): 1  
Pentru cine: Baietei  
Varsta: 60+   72+  
Tip produs: Set de constructie  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate