Graco - Baza auto Isofix i-Size IsoFamily

57600 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 576 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Cumparate frecvent impreuna:

Baza Isofix i-Size Graco IsoFamily Baza Isofix i-Size Graco IsoFamily este compatibila cu scaunele auto Snugride i-Size si Snugessentials i-Size.

Aceasta baza este o solutie care garanteaza atat siguranta cat si confortul copilului.

Conectati baza in dispozitivul Isofix al masinii, asezati scaunul auto SnugRide / Snugessentials pe baza, pozitionati piciorul de sprijin si odata ce indicatorii de culoare devin verzi, puteti poni la drum in siguranta! Baza Isofix i-Size Graco IsoFamily este omologata conform standardului R129, i-Size.Aceasta baza este prevazuta cu conectori ISOFIX, ceea ce garanteaza o siguranta copilului.

ISOFIX este un standard international pentru sisteme de fixare, care va permite sa instalati rapid un scaun pentru masina, fara sa aveti nevoie de o centura de siguranta, reducand riscul ca scaunul pentru masina sa nu fie fixat corect si imbunatatind siguranta copiilor.

Un atribut suplimentar care mareste stabilitatea atasamentului este piciorul de sprijin.Fixarea usoara, rapida si sigura a scaunului de masina pe baza prin tehnologia Click Connect. Caracteristici Baza Isofix i-Size Graco IsoFamily: • Potrivita pentru utilizare si instalare cu ancore ISOFIX.• Instalare exacta si usoara.• Indicatorii de culoare confirma instalarea corecta a bazei, a piciorului de sprijin si a scaunului auto pe baza.• Baza Isofix are picior de sprijin cu multiple pozitii de reglare, pentru o potrivire perfecta in orice autovehicul.• Compatibila cu scaunele auto Graco SnugRide i-Size si SnugEssentials i-Size. Detalii tehnice Baza Isofix i-Size Graco IsoFamily: • Dimensiuni: 73.2 x 35.4 x 70.2 cm.• Greutate: 5.39kg.

Greutate produs (Kg): 6  
Pentru cine: Unisex  
Varsta: 0+   3+   6+   9+  
Tip produs: Baza auto  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate