Dopuri pentru protectia urechilor la adulti pe timpul zborului cu avionul, transparente, reutilizabile, hipoalergenice, SANOHRA Fly

5999 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Regleaza presiunea impotriva durerilor de urechi in timpul zborului
Aproximativ jumatate dintre pasagerii aerieni cunosc senzatia incomoda de presiune in ureche sau chiar durerea care apare in timpul decolarii si aterizarii. Copiii, în special, suferă adesea de dureri în urechi în timpul aterizării. Uneori, aceste probleme dureaza zile dupa zbor si astfel va strica vacanta sau afecteaza o intalnire importanta de afaceri.

Cum actioneaza dopurile pentru urechi SANOHRA® Fly?
Dupa atingerea nivelului de croaziera, presiunea in cabina corespunde unei presiuni a aerului de la aproximativ 2000 de metri deasupra nivelului marii. In timpul coborarii si aterizarii, presiunea aerului din cabina creste din nou foarte repede. In aceasta situatie, urechea trebuie sa raspunda. Trompa lui Eustachio care leaga nazofaringele cu urechea medie trebuie sa asigure cresterea presiunii aerului in urechea medie printr-o asa-numita deschidere activa. Daca acest lucru nu se intampla suficient de repede, timpanul se va bomba și va provoca durere. Daca sunt folosite cu 45 de minute inainte de aterizare, dopurile pentru urechi SANOHRA® Fly formeaza o camera de presiune in fata timpanului. Dopurile de urechi fiind echipate cu un microfiltru special conceput, asigura ca presiunea aerului in canalul urechii creste mult mai lent decat in cabina.

Eficacitate demonstrata a dopurilor de urechi SANOHRA® Fly
Eficacitatea dopurilor de urechi SANOHRA® Fly a fost dovedita la spitalul Universitatii de Medicina Charité din Berlin, intr-un studiu amplu efectuat pe peste 500 de pasageri de la TUIfly:

 • 90% dintre toti subiectii au raportat o ameliorare semnificativa a simptomelor.
 • 80% dintre ei au fost complet fara durere.
 • peste 80% dintre subiecti ar recomanda prietenilor dopuri pentru urechi SANOHRA Fly.

Utilizarea dopurilor de urechi SANOHRA® Fly
Dacă ati simtit presiune in urechi si dureri de urechi in timpul decolarii si al urcarii, este recomandat sa purtati protectia auditiva inainte de decolare si sa o scoateti din nou la aproximativ 30 de minute dupa decolare. Abia atunci se ajunge in mod normal la altitudinea de croaziera si conditiile de presiune din cabina nu se mai schimba pana la începerea coborarii. Pentru zborurile pe distante scurte de mai putin de 1 ora si jumatate, recomandam purtarea dopurilor de urechi SANOHRA® Fly pe tot parcursul zborului, mai ales ca protectia auditiva are si un efect de amortizare a zgomotului.

Cu siguranta ar trebui sa folositi dopurile pentru urechi cu 45 de minute inainte de aterizarea planificata, deoarece presiunea aerului din cabina creste rapid din nou, de indata ce aeronava paraseste altitudinea de croaziera si începe sa coboare. Va recomandam sa scoateti dopurile de urechi SANOHRA Fly doar cand ajungeti la cladirea aeroportului, pentru a oferi trompelor lui Eustachio suficient timp pentru a egaliza presiunea.

Specificatiile produsului

 • Dopuri pentru protectia urechilor pe timpul zborului cu avionul, SANOHRA® Fly;
 • Fara durere: urechea are adesea dificultati in a gestiona fara durere fluctuatiile puternice de presiune. SANOHRA Fly asigura un zbor placut facilitand egalizarea presiunii in fata timpanului;
 • Utilizare: dopurile pentru urechi trebuie folosite pe timpul decolarii si 30 de minute dupa decolare, dar si cu 45 de minute inainte de aterizare. Pentru zborurile mai mici de 90 de minute, se recomanda sa purtati SANOHRA® Fly pe toata durata calatoriei;
 • Material: dopurile pentru urechi pentru aeronava sunt realizate dintr-un plastic medical si sunt potrivite si pentru persoanele care sufera de alergii. De asemenea, sunt confortabil de utilizat si purtat.
 • Reutilizabile: dopurile pentru urechi SANOHRA® Fly pot fi folosite pentru pana la 6 zboruri in total. Cutia inclusa poate fi folosita pentru depozitare in siguranta.
 • Recomandat: pentru adulti;
 • Nivel de atenuare medie a zgomotului SNR = 24 dB, testat si certificat;
 • Culoare: transparenta;
 • Material: plastic medical, hipoalergenic;
 • Fabricat in Germania
 • Certificat conform normelor Comunitatii Europene pentru sisteme de protectie a auzului (EN352-2:2020)
 • Continut pachet: 2 dopuri de urechi reutilizabile, o cutie de protectie si manual de utilizare.
Tip produs: Dopuri de urechi  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!