Editura Gama - Prima mea carte de matematica de jucat si exersat

2950 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 29 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Cumparate frecvent impreuna:

Cei mici pot învăța numerele și socotitul jucându-se! Prima mea carte de matematică de jucat și exersat se adresează deopotrivă preșcolarilor ce se pregătesc pentru ciclul primar, precum și elevilor din clasa pregătitoare și clasa I.

Carioca pentru exersare repetată atașată se folosește împreună cu tăblița plastifiată, iar scrisul poate fi șters „ca prin farmec”.Astfel, rezolvarea exercițiilor de adunare și scădere poate fi repetată cu ușurință. Odată aflat răspunsul corect, acesta se va scrie cu stiloul pe caroiajul special, identic cu cel din caietele de matematică.

Tăblița este perfectă pentru vacanțe sau deplasări, deoarece copilul poate oricând să rezolve, în joacă, alte probleme amuzante inspirate de mediul înconjurător.

Din cuprins: Numerele de la 0 la 31 • Adunarea și scăderea numerelor de la 0 la 30 • Figuri geometrice • Gruparea, clasificarea, compararea • Ceasul. Zilele, lunile, anul • Banii

Vârsta recomandată:5 - 7 ani
Nr. pagini:80
ISBN:9789731495187
Format:200 × 245 mm
Abilități:Calcul matematic Cunoașterea numerelor Forme-culori-mărimiConcentrare și atenție Logică InteligențăMotricitate fină
Editura: Gama  
Greutate produs (Kg): 1  
Pentru cine: Unisex  
Varsta: 60+   72+   5,6,7  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate