Woodies safe dreams - Masa de infasat din lemn, atasabila la patut bebe 120x60 si 140x70 cm, Vintage, 86 x 51 x 7 cm

28900 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Masa de infasat care poate fi atasata pe patutul pentru copii.

Suportul din lemn este o completare perfecta a oricarui pat pentru bebelusi, si in acelasi timp este o solutie practica si ieftina.

Datorita montarii dedicate pe un patut, va permite sa va schimbati copilul ori de c te ori este nevoie.

Acest produs economiseste mult spatiu , ceea ce este deosebit de important atunci c nd patutul este n dormitorul parintilor sau c nd camera bebelusului este mica.

Masa de nfasat este atasata unui patut pentru copii print-un sistem special care garanteaza siguranta copilului n timpul schimbarii, datorita curelelor velcro atasate la sipca superioara din spatele lateralelor si opritoarelor din lemn .

Limitatoarele mpiedica alunecarea orizontala a mesei de nfasat si preveni alunecarea pe fiecare parte, at t n interiorul, c t si n exteriorul patutului.

Produsul se potriveste at t pentru paturi marca Woodies pentru bebelusi c t si pentru oricare model de 120 x 60 cm (excluz nd modelul Noble ) si 140x70 cm.

Conceput pentru copii cu v rsta cuprinsa ntre 0 si 12 luni (greutate maxima 11 kg).

Masa de infasat pentru bebelusi se potriveste majoritatii patuturilor pentru bebelusi disponibile pe piata, banda superioara a caror lateral nu este mai lata de 10 cm.

Masa de nfasat glisanta se potriveste modelelor de 120 60 si 140 70 patuturi si copii: Star, Country, Modern, Dream, Classic, Smooth, Hampton, Starlight, Classic.

Masa de nfasat necesita o saltea suplimentara.

Verificati saltelele Woodies DIMENSIUNILE EXTERIOARE ALE PRODUSULUI 86 x 51 x 7 cm DIMENSIUNILE INTERIOARE ALE PRODUSULUI 73 x 47 cm MATERII PRIME Pin masiv + HDF (jos) CULOARE vintage GREUTATE 3 kg DESTINAT COPIILOR CU VARSTA : de la 0 la 12 luni (11 kg) SIGURANTA Produsul este realizat n conformitate cu standardul de siguranta PN-EN 12221.

Greutate produs (Kg): 3-5 kg
Tip produs: Masa de infasat  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate