Ham de siguranta si mers pentru bebelusi, reglabil, cu frau de ghidare detasabil, Reer Travelkid Go 53132

7499 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Ideal pentru iesiri si in locuri aglomerate, acest ham impiedica copilul sa se indeparteze prea mult de tine. Copiii sunt deosebit de curiosi si sunt multe de explorat, mai ales pe strazile aglomerate, garile sau pietele publice. Uneori este suficient un scurt moment de neatentie pentru ca copilul tau sa dispara din campul tau vizual – un scenariu de cosmar pentru toti parintii, mai ales in locurile aglomerate. Cu acest ham de protectie si sustinere stii ca fiul sau fiica ta se afla intotdeauna in imediata apropiere, fara a fi nevoit sa-si restranga nevoia de a se misca.

Cu fraul lung de aproximativ 1 m, hamul TravelkidGo este un ajutor practic pentru plimbari sau drumul catre gradinita. In timp ce copilul tau se plimba cu bucurie, poti fi sigur ca nu se va arunca brusc pe strada sau in multime.

Materialul este usor si respirabil, find foarte confortabil de purtat. Nu ingreuneaza copilul cand merge si previne transpiratia neplacuta. Suprafata larga de contact a centurii si curelele largi de umar impiedica presiunea sub brate si pe umeri. Pentru o atasare deosebit de sigura, centura a fost echipata cu o clema speciala Clip&Go care aproape exclude deschiderea accidentala. Pentru adulti clema poate fi operata confortabil cu o singura mana, in timp ce copiii de obicei nu au suficienta forta pentru a o deschide singuri.

Hamul a fost prevăzut cu bretele reglabile pentru umeri si piept. Centura poate fi ajustata individual pe partea superioara a corpului copilului. Si chiar daca copilul dumneavoastra a mai crescut – cureaua creste odata cu el si, prin urmare, poate fi folosita pe o perioada lunga de timp. Nu conteaza daca copilul poarta haine scurte de vara sau haine groase de iarna - datorita cataramei de blocare, curelele pot fi ajustate rapid si usor la lungimea necesara.

Produsele Reer sunt supuse atat testelor interne, cat si testelor efectuate de catre institute externe. Hamul de mers si de protectie TravelKid Go a fost testat in conformitate cu standardul european de siguranta DIN EN 13210-1:2020 (hamuri de siguranta si fraie pentru sugari si copii mici) si a trecut toate testele relevante cu privire la materialele utilizate, forma si performanta.

 

Specificatiile produsului

·         Ham de siguranta si mers pentru bebelusi, cu frau de 1 m lungime detasabil

·         Ideal pentru excursii, calatorii, drumetii, plimbari sau in drumul catre gradinita

·         Curele reglabile pentru umeri si piept, pentru o potrivire perfecta

·         Cu clema speciala de siguranta Clip&Go care aproape exclude deschiderea accidentala

·         Centura cu zona de contact larga, captusita pe umar si piept pentru o potrivire confortabila

·         Materialul este usor si respirabil, find foarte confortabil de purtat

·         Frau de ghidare detasabil cu lungimea de aproximativ 105 cm

·         Circumferinta minima: aprox 38 cm; circumferinta maxima: aproximativ 57 cm

·         Testat in conformitate cu standardul european DIN EN 13210-1:2020

·         Material: poliester

Greutate produs (Kg): 0.02 kg  
Tip produs: Ham de siguranta  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate