• - 30%
 • - 30%

BUF BOOF - Inaltator auto ISOFIX Max Deluxe DarkBlue

24900 Lei

35500 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 249 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare
Inaltatorul pentru masina cu ISOFIX Max Deluxe Crocodile poate fi utilizat de copii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani (22-36 kg).

Cu un sezut ergonomic si spatios, cu suport pahar si cotiere reglabile, inaltatorul Max Deluxe este ideal pentru calatoriile lungi.

Inaltatorul se instaleaza in masina folosind conectorii Isofix si centura de prindere in trei puncte a masinii. Aditional inaltatorul dispune de o centura protectoare aditionala de siguranta care poate fi folosita:

 • Fie pentru a ancora suplimentar inaltatorul de sistemul de prindere Isofix al masinii
 • Fie pentru a ajusta lungimea centurii de siguranta a masinii (daca aceasta este prea lunga) care trebuie sa treaca peste umarul si soldul copilului


 • In cazul in care masina nu dispune de sistem prindere Isofix, inaltatorul poate fi fixat cu ajutorul centurii de siguranta a masinii. Inaltatorul se instaleaza in sensul directiei de mers a autovehiculului.

  Husa textila este detasabila. Greutatea inaltatorului este 2.2 kg. Dimensiuni: 44.5X44.5X22 cm. Produsul este testat si certificat in conformitate cu standardul European de siguranta ECE R44/04.
  Culoare: Albastru  
  Sistem siguranta: Isofix  
  Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

  Produse similare