Distractie creativa in culori pastel

10000 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Martie 2023 Inspiră constructorii începători de 5+ ani cu setul LEGO® Classic Distracţie creativă în culori pastelate (11028).

Cu modele rapid de construit şi construcţii libere distractive, această combinaţie atrăgătoare de cărămizi încurajează copiii să-şi manifeste pasiunea pentru artă şi design. Acest kit de construcţie creativ conţine 333 de cărămizi într-o gamă variată de forme, mărimi şi culori pastelate.

18 dintre cărămizi au ochi expresivi, iar copiiile pot folosi pentru a da viaţă creaţiilor lor.

Setul conţine instrucţiuni de construcţie tipărite clare pentru 5 modele uşor de asamblat: un nor, o îngheţată, un dinozaur, o pisică şi un robot.

Pe măsură ce capătă mai multă încredere în creativitatea lor, copiii pot explora opţiunile nelimitate de construcţie liberă.

O versiune digitală a instrucţiunilor de construcţie din set poate fi găsită în aplicaţia LeGO Builder. Jucăriile LEGO Classic 5+ aşează ideileşi inspiraţia în mâinile copiilor şi oferă adulţilor o oportunitate perfectă de a participa la distracţia construitului alături de copiii lor şi de a fi martori la etapele de dezvoltare ale acestora.

Colectie: LEGO® Classic  
Numar componente: 301-400 buc
Varsta: 3-6 ani
Tip produs: Set creativ  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate