Set de 4000 margele de calcat MIDI si plansete in galeata pentru BAIETI

8200 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7
Contine:
- aproximativ 4.000 de margele MIDI
- 3 plansete de lucru: Patrat mic 220-05, Cerc mic Ha222-09, Stea Ha270-03
- ghid colorat de realizarea modelelor
- instructiuni de utilizare
- hartie de calcat Ha224
Ce sunt mărgelele de călcat HAMA?
Conceptul nostru are la bază mărgele colorate şi planşe. Puteţi realiza atât modele simple sau complexe aplicând mărgelele pe planşe.
Aplicaţi mărgelele pe planşe până creaţi modelul dorit. Mărgelele se pot schimba doar înainte de călcarea acestora cu fierul de călcat. Odată călcate mărgelele se lipesc între ele şi nu mai pot fi reutilizate. Călcându-le cu mare grijă, după îndepărtarea mărgelelor planşele pot fi reutilizate.
Aşezaţi o hârtie de călcat peste modelul creat. Folosiţi un fier de călcat de uz casnic pentru a lipi mărgelele între ele. Lăsaţi câteva minute mărgelele să se răcească după care îndepărtaţi hârtia de călcat şi desprindeţi modelul de pe planşă. Urmăriţi cu atenţie instrucţiunile de călcare şi lăsaţi un adult să se ocupe de călcat.
De ce ar trebui să se joace copiii cu HAMA?
În timp ce se joacă cu Mărgele HAMA, copiii îşi dezvoltă abilităţile motrice, învaţă să numere, să potrivească culorile, să recunoască figurile geometrice şi să îşi dezvolte creativitatea.
HAMA este conceput în aşa fel încât să se potrivească tuturor categoriilor de vârstă începând cu cei care îşi încearcă pentru prima dată controlarea mişcărilor degetelor până la adulţi, în cazul cărora “tablourile din mărgele” devin mai mult un hobbi decât un mijloc de învăţare. Mai mult, Hama a fost creat în aşa fel încât copiii să nu „suspecteze” niciodată că ar face şi altceva în afară de joacă. Copiii se pot distra foarte bine cu HAMA.
Ce oferă HAMA ?
Se poate procura o gamă largă de mărgele şi planşe într-o varietate de culori, firma noastră lansând în permanenţă planşe noi cu forme interesante şi atractive pentru a menţine conceptual HAMA actualizat. În gama noastră de mărgele distingem 3 mărimi diferite după cum urmează:
MINI: 48 de culori – diametru de 2,5 mm
Datorită dimensiunii mici ale mărgelelor se pot realiza imagini detailate şi sofisticate, în funcţie de imaginaţia fiecăruia. Foarte mulţi adulti lucrează cu aceaste mărgele în loc de croşetare sau brodare.
Este recomandat categoriei de vârstă de peste 10 ani.
MIDI: 55 de culori – diametru de 5 mm
Această dimensiune este cea mai populară pentru toate categoriile de vârstă. Se recomandă persoanelor peste 5 ani. Copiii şi adulţii se pot distra la fel de bine cu micile mărgele din plastic indiferent dacă le leagă împreună, le aplică sau le calcă, folosindu-se de propria imaginaţie sau ghidându-se după modelele furnizate în manuale de inspiraţie.
MAXI: Culori amestecate – diametru 10 mm
Maxi a fost creat pentru copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 5 ani care necesită mărgele mai mari deoarece la această vârstă abilităţile motrice încă nu s-au dezvoltat în totalitate. Este o gamă ideală pentru grupuri de joacă, grădiniţe şi clasele de preşcolari.
De ce să călcăm Mărgelele HAMA ?
Copiiilor le place să ofere mici cadouri iar mărgelele şi planşele pot contribui la realizarea lor într-o modalitate care nu implică costuri mari. Peste tot în lume părinţii şi bunicii primesc în cadou „capodopere” care s-au realizat cu ajutorul fierului de călcat. Aceasta este varianta cea mai populară a modului de joacă cu mărgelele noastre.
Este imperativ pentru noi să accentuăm faptul că mărgelele trebuie călcate întotdeauna de către un adult având în vedere temperatura ridicată a fierului de călcat.
Datorită celor 3 dimensiuni diferite de mărgele, instrucţiunile de călcare trebuie respectate cu stricteţe. Dacă utilizaţi hârtie de călcat Hama , noi vă garantăm rezultatul perfect de fiecare dată. Vă rugăm să respectaţi următoarele trei reguli simple:
1. Aplicaţi mărgelele pe planşă şi formaţi modelul până când sunteţi mulţumit cu rezultatul.
2. Acoperiţi modelul cu o bucată de hârtie de călcat (HAMA) şi respectaţi instrucţiunile de călcare specifice fiecărei mărimi de mărgele.
3. După răcirea mărgelelor îndepărtaţi cu grijă modelul de pe planşă şi vă puteţi juca cu el sau îl puteţi agăţa în fereastră, etc.
Planşe şi manuale de inspiraţie
Oferim o largă varietate de planşe iar planşa noastră de bază cu nr.articol 234 a fost concepută în aşa fel încât să poată fi unită permiţând realizarea unor creaţii de dimensiuni mari.
Planşele de bază Midi sunt disponibile şi în variant transparentă ceea ce permite aşezarea lor deasupra unui şablon şi aplicarea mărgelelor după modelul şablonului.
Toate planşele Maxi sunt transparente pentru a uşura pentru copiii mici, operaţia de aplicare a mărgelelor după şablonul pus dedesubt.
Vă rugăm reţineţi:
În cazul călcării cu grijă a mărgelelor de către un adult, planşele se pot reutiliza de nenumărate ori.
Manualele noastre de inspiraţie conţin o largă varietate de modele, sugestii de creaţii şi idei, şi sunt disponibile pentru toate dimensiunile de mărgele.
Creativ
Hama este un joc fundamental care implică utilizarea ambelor părţi ale creierului în acelaşi timp. Aceste jocuri, în care copiii trebuie să-şi folosească ambele părţi ale creierului pentru a obţine soluţiile sunt extrem de rare.
Educaţional
Mărgelele Hama dezvoltă coordinaţia dintre ochi şi mâini. Copiii învăţă să recunoască şi să potrivească culorile, să ridice şi să poziţioneze cu precizie obiecte mici şi să diferenţieze formele geometrice. HAMA oferă şi planşe cu numere şi litere din alfabet care pot fi învăţate prin joacă de copii de vârste preşcolare. Datorită diferitelor forme de planşe copiii se pot familiariza şi cu unele noţiuni de geometrie.
Curat
Mărgele HAMA nu murdăresc hainele şi nu zgârie mobilierul. În caz că mărgelele ajung în maşina de spălat acestea nu vor strica aparatul. Dacă utilizaţi hârtiile nostre de călcat mărgelele nu vor lăsa nici o urmă pe fierul de călcat.
Sigur
Produsele HAMA au trecut toate testele de siguranţă relevante. Dacă din greşeală un copil înghite o mărgea nu trebuie să vă alarmaţi. Acestea trec prin sistemul digestiv al copilului fără a provoca vreo leziune deoarece sunt netede, fără asperităţi. Mărgelele sunt fabricate din polietilenă de calitate superioară.
Distractiv
Culorile strălucitoare, formele interesante şi stimularea imaginaţiei contribuie laolaltă la distracţie. Puteţi găsi HAMA pe internet la adresa www.hama.dk , www.margelehama.ro sau în magazine în peste 50 de ţări. Copiii se pot alătura Clubului Hama înregistrându-se simplu pe site-ul nostru. Tot aici veţi găsi gama completă de produse HAMA.
Obiectivul nostru este de a dezvolta şi fabrica produse de cea mai înaltă calitate. Produsele trebuie să aibă atât o valoare distractivă cât şi un ridicat conţinut educaţional care să stimuleze creativitatea copiilor. Produsele trebuie să asigure de asemenea un mod de joacă util şi plăcut.
Tip produs: Set creativ  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate