BRIO - Set Aventura in Safari

Transport gratuit

31000 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 310 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Auzi mugetul leului cand te intampina in imparatia lui.

Setul de aventura in safarii de la BRIO 33960 iti permite sa explorezi in siguranta savana si sa admiri animalele salbatice in cadrul lor natural.Ajuta paznicul in safari:Paznicul pozitionabil merge in savana pentru a verifica animalele salbatice.

Urcati la bordul trenului safari cu aburi din lemn si ajuta-o in aceasta aventura interesanta.

isi ia cu ea o geanta de ingrijire pentru a trata animalele bolnave si o camera pentru inregistrarea vizitei.

Ai grija de leul care isi pazeste pestera si vezi daca zaresti elefantul si girafa aproape de ochiul de apa.Set aventura in safari de la BRIO:Acest set de tren din lemn vine cu un tren cu aburi si vagoane cu tematica de safari, sine din lemn pentru machete deschise, camion off-road, suport sina de munte , trei animale salbatice (leu, elefant si girafa), copac de lemn si chiar o pestera a leului cu ochi de apa.

De asemenea, se conecteaza la alte sisteme feroviare BRIO World cu ajutorul unei sine de comutare pentru a crea noi aventuri.invatare prin joc cu final deschis:Joc de rol cu tematica safari, folosind trenul, animale, si de personajele, creaza o aventura cu animale din lumea reala, care stimuleaza imaginatia copiilor si gandirea creativa.

Lumea BRIO inseamna invatarea prin bucuria jocului cu final deschis, cu jucarii din materiale combinate de inalta calitate, care creeaza incredere in lumea reala.

33960 Set aventura in safari include: 1x Locomotiva Safari, 1x Vagon de animale, 1x Vagon cusca de animale, 1x Figurina paznic, 1x Geanta de prim ajutor, 1x Camera, 1x Leu, 1x Girafa, 1x Elefant, 9x sine din lemn, 4x Suporturi pentru sine montane, 1x sina de comutate verde, 1x copac din lemn, 1x capat de linie din roca, 1x Camion de teren maro.

Greutate produs (Kg): 1  
Pentru cine: Unisex  
Varsta: 36+   48+   60+  
Tip produs: Set  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate