BRIO - Tren din lemn Safari

8842 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 88 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Acest tren BRIO World cu o tema safari galben si negru este pregatit si gata sa transporte un rinocer foarte flamand.

Toata lumea la bord, este timpul sa traversam savana in acest scenariu de joc tematic safari.Pregatit si gata de plecare: Trenul colorat cu aburi din lemn include tot ce ai nevoie pentru a transporta rinocerul sau orice alt animal BRIO World peste campii.

Locomotiva cu aburi frumos realizata, cu grafica safari, vine cu un vagon pentru transportul rinocerului si un vagon pentru hrana pentru cand ii este foame.

Desigur, exista un rinocer realist din lemn si plastic construit pentru a completa setul de joc.Efectuarea tuturor conexiunilor corecte: Locomotiva cu aburi galbena are conectori magnetici in partea din fata si din spate, asa ca este gata pentru a trage vagoane de tren peste campii, sa le impinga pe pante abrupte sau sa se conecteze cu orice alt vehicul BRIO World.

Vagonul pentru hrana are carlige pentru a prinde in siguranta furajul verde din lemn in aventura ta.

Ambele vagoane au conectori magnetici in fata si in spate pentru a se conecta la orice tren sau vehicul BRIO World.

Incarcatura de iarba verde are si un cui metalic, astfel incat sa poata fi incarcata si descarcata.

Invatarea prin joc cu final deschis: Acest animal distractiv din viata reala si scenariul de joaca safari permite copiilor sa exploreze imaginatia lor si ajuta in dezvoltarea lor prin promovarea gandirii logice si dezvoltarea abilitatilor motorii fine.

Lumea BRIO inseamna invatarea prin bucuria jocului cu final deschis, cu jucarii din materiale combinate de inalta calitate, care creeaza incredere in lumea reala.

33964 Tren safari de la BRIO include: 1x locomotiva cu abur, 1x vagoan de marfa, 1x vagon pentru animale, 1x incarcatura din lemn, 1x Rinocer.

Greutate produs (Kg): 1  
Pentru cine: Unisex  
Varsta: 36+   48+   60+  
Tip produs: Tren din lemn  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate