Grafic magnetic de recompense cu stelute Rutina de seara Fiesta Crafts FCT-2915

6900 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Încurajeaza creearea unei rutine de seara si scapa de obiceiurile proaste.

Include 20 de piese cu activitati usor de urmarit.

Include 4 piese personalizabile pentru a va scrie propriile sarcini.

Parintii pot personaliza si construi rutine.

Folosind cele 20 de piese cu activitati, parintii pot crea o rutina zilnica de culcare pentru copii.

Când realizeaza activitatea, pur si simplu întorc piesa înainte de culcare sau a doua zi dimineata si descopera o steluta fericita. Este un mod minunat de colorat si interactiv de a încuraja ora de culcare fara lacrimi si crize de furie.

Aceasta diagrama distractiva si colorata îi va ajuta pe copii sa adopte obiceiuri bune în dormitor. Contine chiar si patru piese de activitati personalizabile si o carioca magica cu stergere uscata, astfel încât sa le puteti personaliza rutina si chiar sa scrieti o recompensa pentru finalizarea tuturor sarcinilor.

În fiecare zi în care copilul realizeaza activitatile, poate întoarce un soare zâmbitor si având un obiectiv si o recompensa saptamânala îi va motiva pe copii sa urmeze rutina buna toata saptamâna.

Potrivit pentru copiii cu vârsta de la 3 ani în sus, cel mai bine este sa începi cu putine sarcini, alegând una sau doua activitati pentru câteva nopti si sa construiesti încet obiceiuri.

Acest lucru îi va ajuta sa devina mai încrezatori în capacitatea lor de a-si îndeplini sarcinile si de a-si câstiga stelutele!

Graficul se ataseaza magnetic de frigider si de alte suprafete metalice, sau poate fi agatata cu snur, ceea ce inseamna ca vor fi mandri de zambetul pe care l-am facut toata ziua!

Culoare: Initiala  
Greutate produs (Kg): 0.06  
Varsta: 3-6 ani
Tip produs: Jucarie magnetica  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate