Bannerul Casei Gryffindor™

17999 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Martie 2023 Fanii Harry Potter™ îşi pot etala mândria de a aparţine casei Gryffindor™ cu acest banner construit din cărămizi LEGO® (76409).

Un cadou grozav pentru orice zi, destinat copiilor de 9 ani şi mai mari, acesta conţine o plăcuţă tipărită cu blazonul casei Gryffindor şi o agăţătoare pentru a-l expune cu mândrie pe perete.

Bannerul se poate şi deschide pentru a dezvălui o replică fermecătoare a cancelariei Gryffindor, cu detalii autentice, precum un şemineu, scaune şi o tablă de şah.

Un panou lenticular glisant creează efecte 3D magice, incluzând o imagine a lui Sirius Black™ care apare din foc şi un trofeu care indică locul întâi sau locul al patrulea. Acest set portabil este unul din 4 bannere de colecţie ale caselor de la Hogwarts™.

Include minifigurinele Harry Potter, Angelina Johnson şi Neville Longbottom™, plus Hoţoaica aurie şi Sabia Gryffindor™ pentru joacă pe roluri. Copiii se vor bucura de o aventură de construcţie uşoară şi intuitivă cuaplicaţia LEGO Builder.

În aplicaţie, pot apropia şi roti modelele în 3D, pot salva seturi şi îşi pot monitoriza progresul.

Colectie: LEGO® Harry Potter  
Numar componente: 285  
Varsta: 9-12 ani
Tip produs: Lego  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate