Bannerul Casei Slytherin™

17999 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Martie 2023 Fanii Harry Potter™ îşi pot demonstra mândria de a aparţine casei Slytherin™ cu acest banner construit din cărămizi LEGO® (76410).

Un cadou grozav oricând pentru copiii de 9 ani şi mai mari, setul include o plăcuţă tipărită cu blazonul Slytherin şi o agăţătoare pentru a expune bannerul pe perete.

Acesta se şi deschide pentru a dezvălui o replică fermecătoare a cancelariei Slytherin, cu o canapea construibilă, lămpi şi trepte.

Un panou lenticular glisant creează efecte 3D magice, cum ar fi nişteochi monstruoşi care se mişcă, o lumină care se aprinde şi se stinge, un mesaj secret care apare în dulap şi altele. Acest set portabil este unul din 4 bannere ale caselor Hogwarts™ pentru colecţionat.

Include o minifigurină Draco Reacredinţă şi minifigurinele nou lansate în martie 2023 Pansy Parkinson şi Blaise Zabini, plus medalionul Slytherin care să inspire mai multe aventuri cu joacă pe roluri. Cu aplicaţia LEGO Builder, copilul tău va fi ghidat într-o aventură de construcţie intuitivă, pe parcursul căreia va putea să apropie şi să rotească modelele în 3D, să salveze seturi şi să-şi monitorizeze progresul.

Colectie: LEGO® Harry Potter  
Numar componente: 349  
Varsta: 9-12 ani
Tip produs: Lego  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate