Camion de pompieri

28000 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Ianuarie 2023 Înflăcărează joaca de-a pompierii a copiilor cu LEGO® City Maşina unităţii de pompieri (60374).

Acest vehicul de pompieri plin de dotări include un centru de control detaşabil, o dronă pentru stingerea incendiilor şi o dronă terestră.

Copiii pot lansa diferite elemente din vehicul şi din dronă pentru a imagina scene de acţiune de stingere a incendiilor cu apă şi spumă.

Adaugă decorurile de pădure şi oraş în flăcări şi cele 3 minifigurine şi bucură-te de ore întregi de distracţie cu multă acţiunede luptă cu incendiile. Construcţie şi joacă distractive pentru copii de 7 ani şi mai mari Acest set de construcţie LEGO include un detaliat ghid de construcţie tipărit şi aplicaţia LEGO Builder, un partener de construcţie interactiv cu instrumente intuitive de apropiere şi rotire care permit copiilor să vizualizeze fiecare model din toate unghiurile pe măsură ce-l construiesc. Jucării care hrănesc creativitatea copiilor Seturile de joc LEGO City poartă copiii în miezul acţiunii, unde creează poveşti, cu clădiri bogate în dotări, vehicule realiste şi personaje distractive care inspiră joaca fantezistă, fără limite.

Numar componente: 501-600 buc
Varsta: 6-9 ani
Tip produs: Lego  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate