Casa primitoare

Transport gratuit

31000 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Martie 2023 Copiii de 8+ vor fi încântaţi să transpună în joaca lor poveşti distractive cu acest impresionant set LEGO® Creator 3 în 1 Casă primitoare (31139).

Setul include o casă de familie cu 4 încăperi: o bucătărie, o sufragerie, un dormitor matrimonial şi un dormitor pentru copii, plus o terasă în grădină.

Casa se deschide în mijloc pentru a oferi copiilor şi mai multe opţiuni de joacă. Copiii au opţiunea de a crea 3 case LEGO diferite cu acest set minunat.

Ei pot construi o casă de familie cu 2 niveluri şi o terasă în grădină, pe care o pot reconstrui într-o casă aşezată pe canal cu 3 niveluri şi un birou la mansardă, galerie de artă şi o cafenea sau într-o casă de vacanţă pe lac, însoţită de o barcă.

Fiecare model poate fi ajustat şi folosit la joacă în 2 poziţii şi e însoţit de 3 minifigurine (2 adulţi şi 1 copil), ale căror haine şi coafuri pot fi schimbate pentru a fi transformate în personaje diferite. Descarcă aplicaţia LEGO Builder şi pătrunde într-o nouă lume a construitului distractiv, în care copiii îşi pot apropia şi roti modelele în 3D, pot salva seturi şi îşi pot monitoriza progresul.

Colectie: LEGO® Creator  
Numar componente: 801-900 buc
Varsta: 6-9 ani
Tip produs: Lego  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate