Diorama Sala tronului imparatului

Transport gratuit

54999 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Mai 2023 Retrăieşte momentul culminant al trilogiei clasice Războiul stelelor cu setul Diorama Sala tronului împăratului (75352).

Setul conţine o mulţime de detalii autentice, inclusiv o fereastră Death Star, concepută special pentru acest set, şi tronul rotativ al împăratului Palpatine.

Redă scenele de acţiune cu minifigurinele LEGO® Darth Vader şi Luke Skywalker, fiecare cu o sabie laser, şi împăratul Palpatine cu 2 fulgere Sith.

Acest model pentru construcţie şi etalare conţine şi o placă cu o celebră replică a lui Luke (+u201eSunt un Jedi, aşa cum a fost şi tatăl meu+u201d) şi o placă cu logoul aniversar pentru cei 40 de ani de la lansarea filmului Războiul stelelor: Întoarcerea lui Jedi. Acest set face parte dintr-o colecţie de seturi LEGO Star Wars pentru adulţi, care conţin alte diorame construibile înfăţişând scene emblematice, şi este un cadou minunat pentru tine sau pentru alţi fani adulţi ai seriei Războiul stelelor. Cu aplicaţia LEGO Builder e uşor să-ţi păstrezi instrucţiunile organizate şi la îndemână.

Foloseşte aplicaţia ca să apropii şi să roteşti modelele în 3D, să salvezi seturile şi să îţi monitorizezi progresul.

Colectie: LEGO® Star Wars  
Numar componente: 801-900 buc
Varsta: Pentru mami, +12 ani
Tip produs: Lego  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate