Diorama Urmarire cu speederul pe Endor

Transport gratuit

42999 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Mai 2023 Surprinde dinamismul unei scene incitante din Războiul stelelor: Întoarcerea lui Jedi cu LEGO® Star Wars™ Diorama Urmărire cu speederul pe Endor™ (75353).

Setul include 3 minifigurine LEGO (Prinţesa Leia, Luke Skywalker şi un Scout Trooper), 2 motociclete rapide cu elemente transparente pentru a putea fi înclinate ca şi când ar goni prin pădurea de pe Endor, 2 copaci de construit şi elemente ferigă nou lansate în mai 2023.

Completează modelul de construcţie şi etalare cu o placă conţinând cuvintele lui Luke Skywalker (+u201eRepede! Blochează-le căile de comunicare.

Butonul din mijloc!+u201d) şi cu o placă cu logoul aniversar pentru cei 40 de ani de la lansarea filmului Războiul stelelor: Întoarcerea lui Jedi. Acest set face parte dintr-o colecţie de seturi LEGO Star Wars pentru adulţi, care conţin alte diorame construibile înfăţişând scene memorabile, şi este un cadou extraordinar pentru tine sau pentru alţi fani adulţi ai seriei Războiul stelelor. Aplicaţia LEGO® Builder oferă o modalitate confortabilă de a-ţi păstra instrucţiunile de construcţie şi de a-ţi monitoriza progresul cu instrumentele de apropiere şi rotire a modelelor în 3D.

Colectie: LEGO® Star Wars  
Numar componente: 601-700 buc
Varsta: Pentru mami, +12 ani
Tip produs: Lego  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate