Fang Fighter mandalorian vs TIE Interceptor

Transport gratuit

54999 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Mai 2023 Copiii îşi pot imagina bătălii între avionul de vânătoare Fang mandalorian şi TIE Interceptor cu setul din cărămizi LEGO® inspirat de Războiul stelelor: Mandalorianul (75348).

Setul conţine avionul de vânătoare Fang care a debutat în Sezonul 3 al popularei serii Disney+ şi un clasic TIE Interceptor.

Fiecare are o carlingă cu deschidere pentru o minifigurină şi 2 lansatoare cu arc, iar avionul de vânătoare Fang are un compartiment de depozitare a armelor.

O idee grozavă de cadou pentru copiii de 9 ani şi mai mari, setul mai include şi 3 minifigurine LEGO cu arme, între care se află Mandalorianul cu o sabie întunecată (cu un design nou lansat în 2023), plus o figurină LEGO droid R2-E6, nou lansată în mai 2023. Aplicaţia LEGO Builder îţi ghidează copilul într-o aventură de construcţie intuitivă, pe parcursul căreia va putea să apropie şi să rotească modelele în 3D, să salveze seturi şi să-şi monitorizeze progresul. LEGO Group recreează nave spaţiale, vehicule, locaţii şi personaje emblematice din universul Star Wars™ încă din 1999.

Explorează gama pentru a descoperi alte seturi de construcţie care încântă fanii de toate vârstele.

Colectie: LEGO® Star Wars  
Numar componente: 957  
Varsta: 9-12 ani
Tip produs: Lego  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate