Farul lui Green Goblin

17999 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Martie 2023 Din peştera subterană la dovleacul din vârful farului, LEGO® Marvel Echipa lui Spidey la farul lui Green Goblin (10790) este plin cu acţiune concepută special pentru copiii de 4 ani şi mai mari.

Setul include 4 minifigurine +u2013 Miles Morales, Ghosty, Sandman şi Green Goblin, plus o epavă a unui vas de piraţi, o cale ferată pentru transportul comorii furate, o peşteră care serveşte şi ca închisoare, sediul-far al lui Green Goblin şi numeroase accesorii.

O cărămidă pentru începători reprezentând un perete oferă micuţilor încrederea să construiască şi să reconstruiască setul.

Instrucţiuni simple sunt disponibile sub forma unui ghid-poveste în imagini colorate şi, pentru mai multă distracţie digitală, aplicaţia LEGO Builder include instrumente intuitive de apropiere şi rotire, cu care copiii îşi vizualizează modelul în timp ce-l construiesc. Seturile 4+ sunt modul perfect pentru adulţi de a se bucura de construit alături de micuţi, fie că sunt fani LEGO experimentaţi sau că folosesc cărămizile LEGO pentru prima oară.

Colectie: LEGO® Marvel Super Heroes  
Numar componente: 149  
Varsta: 3-6 ani
Tip produs: Lego  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate