Hokusai – Marele val

Transport gratuit

54999 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Ianuarie 2023 Iubitorii de artă şi picturi clasice vor adora acest set incredibil LEGO® Art pentru adulţi.

Poţi crea o replică LEGO a uneia dintre lucrările de artă emblematice ale lumii, Hokusai +u2013 Marele val (31208).

În timpul acestui proces de construcţie captivant, te poţi relaxa complet, lăsându-te în voia bucuriei creative şi a atenţiei conştiente autentice. Expune-ţi pasiunea artistică Recreează Marele val al lui Hokusai cu cărămizi LEGO pentru a produce o lucrare de artă recunoscută pentru îndrăzneala sa, cu dimensiuni dramatice.

În timpul construcţiei propriului obiect de decor premium, scanează codul QR şi ascultă coloana sonoră cu piese special alese pentru a intensifica experienţa acestui proiect.

Finalizează lucrarea cu o plăcuţă decorativă cu semnătura lui Hokusai şi etaleaz-o pe perete. Seturi LEGO relaxante pentru adulţi Seturile LEGO® Art oferă adulţilor ocazia să se bucure de un proiect de construcţie captivant, care le oferă totodată un sentiment de pace şi relaxare.

Aceştia pot alege dintr-o gamă splendidă şi inovatoare de seturi care omagiază figuri reprezentative din lumea artei, muzicii şi cinematografiei.

Fiecare piesă de artă murală poate fi expusă fie acasă, fie la birou.

Colectie: LEGO® Art  
Numar componente: 1810  
Varsta: Pentru mami, +12 ani
Tip produs: Lego  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate