Pachet de accesorii Hogwarts™

7999 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Martie 2023 Vrei un kit distractiv pentru fanii Harry Potter™ şi copiii de 8 ani şi mai mari? Oferă-le acest LEGO® DOTS Pachet de accesorii Hogwarts™ (41808) şi lasă-i să-şi etaleze pasiunea! Setul conţine 4 suprafeţe de lucru DOTS, între care o brăţară cu două şiruri, un petic de cusut, un breloc de bagaj rectangular, un breloc de bagaj cu cicatricea lui Harry Potter în formă de fulger, un inel de chei şi o cheie.

Plăcuţele incluse au diferite mărimi şi culori şi înfăţişează talismane, suporturi de talismane şi 10 plăcuţe decorate aleatoriu (din 16 modele posibile).

Copiii pot crea nenumărate modele pentru a-şi arăta dragostea pentru Harry Potter sau pentru casa preferată de la Hogwarts şi a-şi exprima personalitatea. Seturile DOTS iniţiază copiii în bucuria jocului LEGO pe măsură ce asamblează şi decorează diferitele seturi.

Orice se potriveşte cu această combinaţie de articole utile şi purtabile şi cu mulţimea de plăcuţe colorate care stârnesc creativitatea, deoarece imaginaţia copiilor deţine magia şi controlul.

Seturile DOTS sunt pline cu posibilităţi şi sunt daruri distractive pentru copiii creativi.

Colectie: LEGO® Dots  
Numar componente: 234  
Varsta: 6-9 ani
Tip produs: Lego  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate