Pachet de lupta Clone Troopers divizia 501

10000 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Ianuarie 2023 Cei mici pot conduce propria unitate de soldaţi clonă din divizia 501 cu LEGO® Star Wars™ Pachet de luptă Clone Troopers™ divizia 501 (72345), conceput pentru copii de 6 ani şi mai mari.

Acesta include 4 minifigurine nou lansate în ianuarie 2023: un Ofiţer din divizia 501, un Clone Specialist din divizia 501 şi 2 Trooper-i cu armură din divizia 501, fiecare cu o armă pentru joacă de acţiune.

Setul mai include şi un tun anti-vehicul AV-7 construibil, cu un lansator cu arc şi un scaun pentru o minifigurină LEGO.

Această jucărie de construcţie populară poate fi un cadou grozav pentru copii, permiţându-le să recreeze scene de acţiune din Războiul stelelor: Războiul clonelor şi adăugând noi posibilităţi de joacă celorlaltor seturi LEGO Star Wars pe care le deţin.

Descoperă un nou mod de a construi Vezi aplicaţia LEGO Builder pentru instrucţiuni digitale şi instrumente de vizualizare de mărire şi rotire, care intensifică experienţa creativă a copiilor şi sentimentul lor de realizare.

O galaxie a distracţiei LEGO Group recreează versiuni din cărămizi ale navelor spaţiale, vehiculelor, locaţiilor şi personajelor emblematice Star Wars încă din 1999.

Există o mare varietate de modele construibile pentru a inspira fanii de toate vârstele.

Colectie: LEGO® Star Wars  
Numar componente: 119  
Varsta: 6 + ani  
Tip produs: Lego  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate