TIE Bomber

Transport gratuit

33999 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Ianuarie 2023 Fanii filmului Războiul stelelor: Imperiul contraatacă îşi pot imagina misiuni imperiale pentru a înfrânge Alianţa Rebelă cu această jucărie din cărămizi LEGO® Bombardier TIE (75347).

Bombardierul are o carlingă care se deschide pentru o minifigurină, o funcţie de aruncare a torpilelor şi 2 lansatoare de piroane.

O idee excelentă de cadou pentru fanii Star Wars™ de 9 ani şi mai mari, acest set plin de acţiune cu jucărie construibilă include şi minifigurinele LEGO Darth Vader, Viceamiralul Sloaneşi pilotul Bombardierului TIE, dotate cu arme, precum şi o figurină LEGO Droid Gonk şi un cărucior pentru transportul torpilelor până la Bombardierul TIE.

Instrucţiuni digitale Descarcă aplicaţia LEGO Builder pentru o experienţă creativă şi mai distractivă şi captivantă.

Aceasta oferă un ghid de construcţie digital detaliat, instrumente intuitive de zoom şi rotire pentru a-i ajuta pe copii să vizualizeze modelul real în timp ce-l construiesc şi multe altele.

Jucării formidabile de construcţie LEGO Group recreează nave spaţiale, vehicule, locaţii şi personaje emblematice din universul Star Wars încă din 1999 şi există o varietate uimitoare de seturi pentru a le da fiori fanilor de toate vârstele.

Colectie: LEGO® Star Wars  
Numar componente: 625  
Varsta: 9-12 ani
Tip produs: Lego  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate