Tren aniversar Disney

20999 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Data lansării: 1 Aprilie 2023 Încântă-i pe micii iubitori de trenuri de 4+ ani cu o jucărie construibilă care va stârni interesul tuturor.

Setul LEGO® +u01c0 Disney: Tren aniversar Disney (43212) include o gară, o locomotivă, 3 vagoane alegorice şi 6 minifigurine LEGO: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Moana, Peter Pan, Tinker Bell şi Woody.

Tu şi copiii tăi vă puteţi bucura de o aventură de construcţie intuitivă cu aplicaţia LEGO Builder, care include instrumente de apropiere şi rotire pentru ca micuţii să-şi poate vedea modelul în timp ce-l construiesc. Acest set 4+ stimulează încrederea în sine a copiilor printr-o experienţă de joacă distractivă.

Cărămizile pentru începători oferă micuţilor o bază solidă pentru construcţie.

Fiecare pungă conţine un personaj, astfel încât copiii să poată începe joaca în orice moment, lăsând finalizarea setului pentru mai târziu. Seturile de construcţie 4+ sunt o modalitate minunată prin care părinţii se pot distra alături de copii.

Nicio grijă dacă şi adulţii abia descoperă jucăriile de construcţie LEGO.

Copiii pot prelua controlul, deoarece acest set include şi instrucţiuni ilustrate care vor uşura procesul de construcţie pentru micuţii care abia învaţă să citească.

Colectie: LEGO Disney  
Numar componente: 101-200 buc
Varsta: 3-6 ani
Tip produs: Lego  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate