ISARA The Trendsetter Diamonda Gray

Transport gratuit

62900 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Pionier al ajustabilitatii inca din 2013, ISARA The Trendsetter a ajuns la a 4-a versiune a sa, setand din nou tendintele in lumea babywearing-ului, cu functionalitati inovative.

Disponibil in 2 marimi, standard si toddler, acest marsupiu a fost conceput avand in minte cel mai meticulos parinte, care apreciaza posibilitatea de ajustabilitate precisa pentru orice varsta.

Extrem de intuitiv in utilizare, este cel mai de pret ajutor in provocarile din viața unui parinte, atunci cand nevoile copilasului se schimba de la un minut la altul, iar un marsupiu compact, precis in ajustare si foarte versatil, care sa se plieze rapid pe orice dorinta si nevoie, devine necesar. Plimbarile lungi si dese, piciorusele obosite, nevoia de pupici si somnicii dulci au acum cel mai bun aliat, ISARA The Trendsetter! Datorita multi-dimensionalitatii de ajustare asigurata de caracteristicile inovatoare, ISARA The Trendsetter V4 ofera posibilitatea de a fi purtat în fata, cu bretelele incrucisate sau in paralel, pe sold sau in spate, orientat mereu cu fata spre dvs.

Tip produs: Marsupiu ajustabil  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate