BRUDER - Accesoriu Masina rotativa de intors fan Krone KWT 8.82

12500 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 125 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare

Munca eficienta este din ce in ce mai importanta in toate domeniile agriculturii.

Masina de intros fan rotativa de la Krone cu tren de rulare separat KWT 8.82 stabileste noul standard atunci cand vine vorba de cultivarea campiilor.

Datorita proiectarii speciale a grindei, aceasta poate fi, de asemenea, combinata cu tractoare mici si folosita pentru a cultiva spatii cu o latime deosebt de mare.

Modelul de la BRUDER a acestei masini de intors fan a fost conceputa in functie de original, respectand cele mai fine detalii si poate fi combinat cu toate tractoarele din seria Profi.

La fel ca masinaria reala, grinda pe care sunt instalate instrumentele poate fi pliata in mai multe locuri, iar sasiul care este pliat in timpul muncii pe camp poate fi rotit in jos.

Acest lucru asigura rapiditate si transport sigur pe sosea de la locul de munca la ferma si vice versa.

Modelul se diferentiaza prin alimentarea individuala a uneltelor care se rotesc in perechi la fel ca in original. Uneltele contra-rotative (se rotesc in sensul acelor de ceasornic si in sens invers acelor de ceasornic) au fost pictate in diferite culori de Krone. Fidel mottoului nostru la fel ca si in viata reala, am pastrat paleta de culori a acestui model.

Varsta recomandata 3 ani+.

Greutate produs (Kg): 1  
Pentru cine: Baietei  
Varsta: 36+   48+   60+  
Tip produs: Accesoriu  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate