Lorelli - Patut co-sleeper Milano 2 in 1 din Aluminiu, 87x50 cm, Bej

82100 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 821 puncte bonus. Vezi detalii
Plata online
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
Asistenta cumparare
Pătuţul CO SLEEPER MILANO este un pătuţ 2 in 1 care va fi folosit din primele luni de viaţă ale bebeluşului până la vârsta de 36 de luni. Pătuţul se ȋmpachetează şi se desface cu multă uşurinţă, ceea ce ȋl face ideeal de folosit atât acasă cât şi ȋn concedii.
Caracteristici:
Sistem 2 in 1:
- pat pentru nou născut de la 0 luni+ până la 6 luni sau maxim 9 kg.
- ţarc de joacă şi pătuţ de la 6 luni+ până la 36 de luni sau maxim 15 kg.
Trecerea de la pat nou născut la ţarc de joacă se face foarte uşor prin eliberarea nivelului inferior cu ajutorul celor 2 fermoare de la bază. Dispune de o laterală mare cu fermoar ce facilitează accesul copilului când patuţul este folosit ca ţarc de joacă.
Saltea cu parte tare cu grosimea de 3 cm şi dimensiuni de 50 cm lăţime pe 87 cm lungime. Inclusă ȋn set. Salteaua este suficient de tare pentru a preveni rostogolirea copilului şi pentru a-i ţine spatele drept, dar şi confortabilă ȋn acelaşi timp.
Cadrul este din aluminiu, iar materialul textil este de ȋnalta calitate.
Pătuţul dispune de doua picioare telescopice, dotate cu bară de stabilitate şi 4 roţi cu sitem independent de blocare.
Pătuţul are o laterală mare ce se desface cu ajutorul unui fermoar, facând mai uşoară observarea bebeluşului, când pătuţul este ataşat de patul adulţilor. Ancorarea patuţului nou născut de patul adulţilor se face cu ajutorul a 2 chingi care fixează lateralele pătuţului nou născut de somiera patului adulţilor.
Pătuţul este pliabil şi uşor de transportat cu ajutorul genţii lui de voiaj.
Dotat cu plasă ȋmpotriva insectelor.
Înalţimea pătuţului este reglabilă pe 5 poziţii, ce ȋl face uşor de adaptat la ȋnălţimea patului adulţilor.
Funcţia anti-reflux – ȋmpotriva ȋnecării copilului – pătuţul poate fi ȋnclinat  din ambele părţi, cu o diferenţă de maxim 2 poziţii ȋntre picioarele pătuţului.
Capul copilului ȋntotdeauna trebuie poziţionat pe partea mai ridicată !
Produs fabricat ȋn UE.
Omologare : EN 1130:2019, EN 16890:2017, EN 12227:2010

]]>

Părțile din plastic trebuie curățate în mod regulat cu o laveta umedă. Nu folosiți solutii dizolvante. Materialele trebuie curățate cu apă caldă și săpun delicat. Materialul trebuie curățat cu apă caldă. Nu calcati. Nu folositi înălbitor. Depozitați produsul într-un loc uscat. Nu expuneți produsul la efectele agenților atmosferici, cum ar fi ploaie, zăpadă, umezeală sau lumina puternica a soarelui. Dacă folosiți pătuțul în aer liber, curățați complet toate piesele după fiecare utilizare pentru a evita deteriorarea acestuia. Nu lăsați produsul aproape de orice sursă de căldură intensă, pentru a evita deteriorarea pieselor din materiale plastice și țesături. Nu folosiți pătuțul dacă orice piesă este ruptă sau lipsește. Nu folosiți piese de schimb, altele decât cele aprobate de producător sau de distribuitor.

Acest produs este produs în conformitate cu standardul european de siguranță EN 716 (Mobilă - Pătuțuri pentru copii și pătuțuri rabatabile pentru uz casnic). EN 1130:2019, EN 16890:2017, EN 12227:2010

Accesorii incluse: Geanta transport   Saltea   Fereastra laterala   Plasa tantari   Roti  
Caracteristici speciale: 2 in 1  
Culoare: Bej  
Dimensiuni: 87x50 cm  
Greutate maxima suportata: 10 - 20 kg  
Greutate produs (Kg): 12  
Material: Aluminiu  
Pentru cine: Unisex  
Varsta: 12+   0+   3+   6+   9+  
Tip produs: Patut co-sleeper  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate