Wooden City - Puzzle 3D Jeep Willys MB 4x4 , Puzzle Copii , Mecanic, piese 569

Transport gratuit

49000 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 490 puncte bonus. Vezi detalii
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Cumparate frecvent impreuna:

Construiește propriul tău automobil de teren 4x4 care functioneaza! În timpul celui de-al doilea război mondial, compania americană de autovehicule Willys-Overland Motors a început producția legendarului lor jeep armat, Willys MB.

În 1941, producția în masă a acestui vehicul utilitar militar a început și a fost imediat angajată de forțele aliate în cantități mari.

Au ramas în istorie ca fiind fiabile, manevrabile și funcționale.

A fost cu adevărat o "descoperire tehnică" și un adevărat "motor al războiului". Modelul construit de voi dispune de tot ceea ce vedeți într-un jeep real: un motor cu combustie internă cu pistoane care se misca și o pârghie de declanșare în spatele vehiculului; un mecanism cu clichet; o pârghie pentru schimbarea direcției de mișcare; trei pedale de transmisie (fiecare cu arc electric cu propriul control al benzii de cauciuc); un cârlig în spatele modelului, conceput pentru remorcă; tracțiune integrală și suspensie independentă pe ambele axe; remorcherul detașabil, canistra si harletul; oglinda retrovizoare; un arbore de transmisie și arbori cu axe semi-axe cu treceri, la fel cum găsiți pe un jeep real. Pentru a-l porni, trebui să setezi levierul din spate în poziția STOP și să "armezi" motorul pe bază de elastic cu ajutorul cheii speciale.

Se deplasează circa 2 metri.

Are suspensie pe fiecare roată, roțile din față se pot roti cu ajutorul volanului, capota se deschide, geamul se poate lăsa în jos.

Poți vedea motorulu și mișcarea pistoanelor, iar pe dedesubt se poate vedea trasmisa 4x4. Este cel mai complex model mecanic realizat din lemn. Numarul de piese: 569 Timp de asamblare: 12 ore Dimensiune model: 279 x 151 x 148 mm Mărimea pachetului: 355 × 240 × 51 mm Greutatea pachetului: 2,4 kg.

Colectie: Puzzle Copii  
Caracteristici speciale: Mecanic  
Greutate produs (Kg): 3-5 kg
Numar componente: 569  
Pentru cine: Unisex
Varsta: 9-12 ani
Tip produs: Puzzle 3D  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate