• - 28%
  • - 28%

Puzzle blocuri MalPlay din lemn 184 piese si 1 tabla

12513 Lei

PRP 17500 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Acest set este format din 184 de blocuri de lemn diferite si permite aranjarea variata a spatiului sa construim un oras de vis din care sa nu lipseasca cladiri politie pompieri si magazine.Puzzle-urile care formeaza strada servesc drept baza excelenta pentru blocurile de constructie si fac sa fie usor de jucat pe suprafete moi cum ar fi covorul.

Inclus: -184 blocuri de lemn -o broșură cu sugestii pentru aranjarea diferitelor configurații! -geanta de depozitare -cutie pentru întregul set -puzzle de trafic -copaci -felinare -semafor -scara hidrant -trusa de prim ajutor -6 vehicule -elicopter de salvare semne (spital poliție hotel supermarket bancă școală pompieri) -alte blocuri - diverse forme pentru a construi o grădină zoologică un circ un acvariu un parc de dinozauri.

-Datorită acestor blocuri copilul își poate dezvolta abilitățile motorii și imaginația.

Parametrii: -Dimensiuni ambalaj: 22 x 22 cm Dimensiunea medie a blocului: 6 x 3 x 2 cm -Puzzle trafic 58 5 x 38 5 cm -Varsta: 3+ -Numar elemente: 184 buc -Material: lemn carton -Blocuri educaționale din lemn grozave care îi vor oferi copilului tău multă distracție în timp ce construiesc diverse structuri.

Greutate produs (Kg): 0.000000  
Tip produs: Puzzle Copii  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Categorii asociate