Recipient ermetic din Tritan 120ml - Gri

2500 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Recipient ermetic din Tritan 120ml - Gri Recipient gradat, cu inchidere ermetica, ideal pentru refrigerarea si pastrarea hranei bebelusului. Caracteristici Recipient ermetic Beaba: Poate fi utilizat in cuptorul cu microunde (fara capac), in masina de spalat vase si in frigider. Fabricat din tritan, nu contine BPA. Volum 120 ml. Gradatie pentru dozare usoara. 100% Fabricat in Franta, Design J.M Chaudeurge. Ce este Tritanul? Nu contine BPA (bisphenol A) si nici alti bisphenoli ca de exemplu BPS. Tritanul nu contine agenti estrogeni sau androgeni. Este un plastic rezistent la impact.

Produsele din Tritan rezista caderilor accidentale si nu produc cioburi precum sticla. Aspect asemanator sticlei, cu o claritate de lunga durata. Produsele din Tritan sunt durabile, cu o durata de folosire indelungata. Rezistenta la miros. Este un material perfect adaptat pentru masina de spalat vase. Tritan fara BPA este proiectat pentru a fi cel mai bun! Mai bun decat sticla.

Mai bun decat inoxul.

Mai bun decat orice alt material plastic.

Tritan-ul nu contine BPA, BPS sau alte bisfenoli.

Produsele realizate din plastic Tritan sunt clare, durabile, sigure si elegante.

Superioritatea Tritan-ului a fost dovedita in mod clar de catre laboratoarele terte, a fost testat si aprobat pentru uzul alimentar (produse ce vin in contact cu alimente) de catre urmatoarele agentii nationale: Health Canada U.S.

Food and Drug Administration European Food Safety Authority and European Commission China's Ministry of Health Japan Hygienic Olefin and Styrene Plastics Association Eastman Tritan copolyester este un material plastic, marca brevetata a firmei Eastman Chemical Company.

Culoare: Gri
Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Material: Tritan  
Pentru cine: Unisex
Varsta: 6-12 luni
Tip produs: Recipient  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!