Clicstoys - Set de construit Magformers- Casa Maggy, 33 piese

29100 Lei

Cantitate:

In stoc

Complementary products
Primesti 291 puncte bonus. Vezi detalii
Plata în rate fără dobândă
Asistenta service
Retur produs 14 zile
Transport oriunde in tara
(fara km suplimentari)
Andreea Asistent Virtual 24/7

Cumparate frecvent impreuna:

Set Magformers cu 33 de piese cu magnet cu ajutorul cărora copiii pot să contruiască.

Posibilitățile și distracția sunt nelimitate, așa că cei mici pot să își lase imaginația liberă și creativitatea lor va prinde cât mai multe forme.

Conține piesele geometrice colorate- cu magnet și  cartonașe model, după care se pot face construcții 2D care apoi să fie adaptate în 3D- un set pentru cei care acum încep să descopere jucăriile stem cu magnet.

Găsește locul pentru televizor, unde poți așeza canapeaua pentru cea mai frumoasă priveliște, unde vrei să fie balconul.ești arhitectul casei! Proiectate și dezvoltate de specialiști de la „Magformers” - liderul global în domeniul jocului de construit cu magnet, și „Clics” - marcă de jucării cu renume în Belgia, Magformers înseamnă mai mult decât o simplă jucărie.

Magformers reunește piese și accesorii pentru construit cu magneți, dezvoltând îndemânarea, creativitatea și imaginația.

Magformers este o jucărie de construcție pentru fiecare copil, un mod inedit de a îmbina piesele, garantând pentru calitate și diversitate.

Magformers oferă piese de bază simple, cu un nivel ridicat de aplicabilitate, dezvoltându-și îndemânarea, înțelegând spațialitatea și geometria.

Siguranța este esențială, așadar piesele cu magnet sunt sigure pentru cei mici! Magneții sunt încapsulați în interiorul pieselor, pe toate laturile lor, și poziționati astfel încât polii lor să se atragă, indiferent de modul în care piesele sunt apropiate, ceea ce este un avantaj inedit! Piesele Magformers se pot apropia pentru a construi apoi prin pliere, combinarea de mai multe părți, îndoirea sau extensia unor laturi, astfel că posibilitățile sunt nelimitate.

Vârsta recomandată: +3 ani.

AVERTISMENT! Contraindicat copiilor sub 3 ani.

A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Producător: Clics toys, Belgia.

 .

Greutate produs (Kg): 1-2 kg
Varsta: 3-6 ani, 6-9 ani
Tip produs: Cu magneti  
Fii primul care lasa un comentariu sau pune o intrebare!

Produse similare

Categorii asociate